Απάντηση της εφημερίδας Ελεύθερο Βήμα στον Λευτέρη Αβραμάκη!

Γράψαμε χθες για το Λευτέρη Αβραμάκη και τις απόψεις του για το τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τα πέντε προηγούμενα χρόνια για το νοσοκομείο Σερρών και όπως ήταν φυσικό πήραμε την «πληρωμένη» απάντηση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι απάντησε ο Λευτέρης Αβραμάκης στην εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα Σερρών!

«Χαίρομαι που ανέλαβες εργολαβικά την υπεράσπιση της κυβέρνησης ως άλλος τοπικός εκπρόσωπος τύπου, άλλωστε δεν κάνεις και καμιά προσπάθεια να κρατήσεις τα προσχήματα!

Σήμερα ποιος να είναι άραγε στα πάνω του;

Αν δεν ξέρεις τα έργα που έκανε και δρομολόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό η για ποιο λόγο ο νομός είναι τελευταίος, ρώτα όχι εμένα αλλά τον κόσμο και τους «φίλους» σου να σου πουν!»

Σύμφωνα με την απάντηση ο Λευτέρης ή δεν ξέρει το έργο του ΣΥΡΙΖΑ ή δεν υπάρχει κάποιο έργο για να μας το πει!

Σωστά;

Και αφού δεν έχει τι να απαντήσει, ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα, κατηγορώντας την εφημερίδα για εργολαβική στήριξη στην σημερινή κυβέρνηση, ζητώντας με τον τρόπο του βεβαίως, να «ανέβει» στις στήλες της εφημερίδας.

Εμείς θα συμμορφωθούμε αμέσως, αλλά αν ο ίδιος θέλει σώνει και καλά να ανέβει πραγματικά στα «πάνω» του, είναι πολύ εύκολο!

Θα κάνει κάτι για να ανέβει ο νομός μας, έστω μια θέση, από την τελευταία στην οποία βρέθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ!

Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για το Νοσοκομείο Σερρών;

Πάντως Λευτέρη, αν έχεις πρόχειρο το έργο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο μας επί μια πενταετία, θα χαρώ να φιλοξενήσω τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι …φανταστικές!

Οι κακές γλώσσες βέβαια επιμένουν πως δεν μας λες το «φανταστικό» έργο, γιατί θα ξυπνήσεις την κ. Σταμπουλή!

Βέβαια για μας η φαντασία δόθηκε στον άνθρωπο για να τον αποζημιώσει γι’ αυτό που δεν είναι, όπως και το χιούμορ που δόθηκε για να τον αποζημιώσει γι’ αυτό που είναι…