Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για το Νοσοκομείο Σερρών;

Συνεχίζει να πονάει το Νοσοκομείο Σερρών, αλλά η κατάσταση που έχει βρεθεί σήμερα είναι απόρροια αρκετών … ετών!

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο μας παραμένει κρίσιμη και σήμερα, καθώς υπάρχει έλλειψη προσωπικού, κυρίως στις ΜΕΘ, τόσο σε νοσηλευτικό , όσο και σε ιατρικό προσωπικό, όσο φυσικά και σε …καθαρίστριες!

Η ανακοίνωση Αβραμάκη για το Νοσοκομείο Σερρών

Έκπληξη μου προκάλεσε η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη στην οποία μιλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια προσπάθεια ενίσχυσης του ΕΣΥ, με το ξεκίνημα μιας διαδικασίας πρόσληψης 2.500 χιλιάδων ιατρών.

Αγαπητέ Λευτέρη, καταρχήν έχω την αίσθηση πως γνωρίζεις καλά το Νοσοκομείο, καθώς διετέλεσες μέλος του Δ.Σ. του, και αν θυμάμαι καλά, ήσουν Αντιπρόεδρός του, την εποχή του παλιού και κραταιού ΠΑΣΟΚ!

Προκήρυξη γιατρών στο ΕΣΥ ένα μήνα πριν τις εκλογές;

Θα συμφωνήσεις πιστεύω πως δεν είναι η προκήρυξη που έγινε ένα μήνα πριν τις εκλογές καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια μέσα σε μια ολόκληρη πενταετία του ΣΥΡΙΖΑ, και αν θέλεις μπορείς να πεις και εσύ πόσες προσλήψεις μόνιμων γιατρών είχαμε και πόσα ασθενοφόρα για παράδειγμα αγοράστηκαν την τελευταία πενταετία.

Πόσα ασθενοφόρα παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ;

πόσες στολές και ποιος εξοπλισμός;

Όταν σήμερα έχουμε όλα κι όλα 6 ασθενοφόρα στον μεγαλύτερο σε έκταση Νομό της Βόρειας Ελλάδας.

Προσωπικά δεν ξέρω ποια έργα δρομολογήθηκαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και θα παρακαλούσα επωνύμως να μας πεις ποιοι οικειοποιούνται ως δικά τους έργα, έργα άλλων και είναι και υπαίτιοι για την κατάταξη του Νομού Σερρών στην τελευταία θέση σε ΑΕΠ πανελλαδικά.

Γιατί έτσι για μένα μπορεί και πρέπει ένας βουλευτής να ασκεί αντιπολίτευση, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, και πάντα με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και προτάσεις

Γιατί εγώ μπορώ να πω πόσοι ιατροί σε αυτή την πενταετία έφυγαν στην σύνταξη, όπως και πόσοι άλλοι αποχώρησαν για διάφορους λόγους

Και αν θέλεις να βγάλουμε παρέα και οι δύο μαζί, την …σούμα!

Γιατί τελικά μη νομίζεις;

Εμείς είμαστε αυτοί που ζούμε καθημερινά τα λάθη και τις παραλείψεις της κάθε κυβέρνησης

Και να είσαι σίγουρος πως μπορούμε να δούμε τόσο τα καλά όσο και τα κακά του καθενός!

Διαβάστε επίσης για το Νοσοκομείο Σερρών

Διαβάστε επίσης για τον Λευτέρη Αβραμάκη