Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Θέλει την προεδρία ο Γιώργος Γούνας..

Με επιστολή του στον Εμπορικό σύλλογο Σερρών το μέλος του Επιμελητηρίου κ Γιώργος Γούνας

Ο κ. Γούνας καλεί την διοίκηση να προχωρήσει άμεσα στον ορισμό ημερομηνίας εκλογών καθώς όπως λέει και ο ίδιος έχει λήξει η θητεία του οργάνου ενώ και αρκετά μέλη του ΔΣ έχουν χάσει την ιδιότητα του μέλους, καθώς είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί, είτε έχουν αλλάξει επαγγελματική δραστηριότητα.

Ο κ. Γούνας στην επιστολή αναφέρει:

 «Κυρία πρόεδρε και μέλη του ΔΣ,

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα Σερραίων εμπόρων που μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για την πόλη μας αλλά και όλη την περιφέρεια του Νομού μας όπου υπάρχουν έμποροι. Αλλά και η ανησυχία μας για το αύριο στο Σερραϊκό επιχειρείν και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για τις εκλογές στον εμπορικό σύλλογο Σερρών με στόχο την διοίκηση του στις επερχόμενες εκλογές πάντα βέβαια με την στήριξη και την καθολική συμμετοχή των μελών του εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Γνωρίζοντας ότι έχει λήξει η θητεία της παρούσας διοίκησης, αλλά και ότι αρκετά μέλη της διοίκησης είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί είτε έχουν αλλάξει επαγγελματική δραστηριότητα σας γνωστοποιούμε το ενδιαφέρον μας και σας ζητούμε να προβείτε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσετε σε εκλογές τον εμπορικό σύλλογο Σερρών.

Βέβαια γνωρίζοντας και τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας λόγω της πανδημίας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας αλλά και τις ενέργειές σας

Επισης, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τα ενεργά μέλη που υπάρχουν στον σύλλογο έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα για την εγγραφή νέων μελών σε αυτόν.

Θέλουμε έναν εμπορικό σύλλογο πολυπληθή για να ακούγεται η φωνή των Σερραίων εμπόρων γιατί οι εποχές που διανύουμε είναι οι δυσκολότερες για το επιχειρείν.

Θέλουμε με τις ενέργειές μας να ενώσουμε τους συναδέλφους αλλά και να δείξουμε ότι έχουμε φωνή αλλά κυρίως θέληση και όρεξη για δουλειά σε νέους ορίζοντες με στόχο το μέλλον όπου καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν.

Στόχος μας το τρίπτυχο καταναλωτής, έμποροι και υπάλληλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά και έναν εμπορικό σύλλογο σε μια σύγχρονη πόλη όπου πρωτεύοντα ρόλο θα παίζουν οι νέες ιδέες και οι καινοτομίες.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι σκοπός μας είναι να ανοίξουμε τα φτερά του συλλόγου σε όλο τον Ν. Σερρών με εγγραφή νέων μελών από όλη την Σερραϊκή περιφέρεια.

Αρχικά θα ήθελα να μάθω αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου ο κ. Γούνας και στην συνέχεια αν τελικά έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του ΕΒΕΣ η παραίτησή του από την προεδρία του Εμπορικού τμήματος

Όσο για τα μέλη που ενδιαφέρονται να σώσουν τον Εμπορικό Σύλλογο να θυμίσω πως στις τελευταίες εκλογές όλοι κι όλοι οι εκλογείς στον Εμπορικό Σύλλογο ήταν καμιά …πενηνταριά!

Χώρια που κάποιοι από τους σημερινούς σωτήρες ούτε καν πήγαν να …ψηφίσουν!

Όσο για τον κ.Γούνα να του θυμίσω πως η φαντασία δόθηκε στον άνθρωπο για να τον αποζημιώσει γι’ αυτό που δεν είναι, ενώ το χιούμορ δόθηκε για να τον αποζημιώσει γι’ αυτό που είναι….

Αλλά που να το καταλάβει…

Δείτε επίσης