Σέρρες: Για τις ηλικίες από 65 εως 69 ετών ξεκίνησε ο εμβολιασμός !

Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό 65-69 ετών

Άνοιξε ήδη η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά της covid-19 για την ηλικιακή ομάδα των 65-69, όπως επίσης ενεργοποιήθηκε η διαδικασία ειδοποίησης των εκπαιδευτικών, μέσω της Ομάδας Συντονισμού Εμβολιασμών, για την αναπλήρωση αδιάθετων δόσεων εμβολίων στα αντίστοιχα εμβολιαστικά κέντρα.

Σημειώνεται ότι τώρα εμβολιάζονται πολίτες από 60 έως 64 ετών, και οι άνω των 70 ετών πολίτες με νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.

Ξεκίνημα για το Κέντρο Υγείας Ηράκλειας και Κέντρο Υγείας Στρυμωνικού

Φυσικά στο Νομό Σερρών ξεκίνησε την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηράκλειας ως εμβολιαστικού κέντρου, όπως επίσης και το Κέντρο Υγείας του Στρυμονικού πράγμα που σημαίνει πως περισσότεροι Σερραίοι θα μπορούν να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους.

Να σημειώσουμε πως και τα δύο Κέντρα Υγείας του Δήμου Ηράκλειας είναι πλήρως στελεχωμένα με νοσηλευτικό προσωπικό, όπως επίσης είναι εξοπλισμένα και με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και φυσικά έτοιμα να υποδεχτούν τους πολίτες προκειμένου να εμβολιαστούν.

Στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας με εμβόλιο Pfizer

Επειδή πολλοί ρωτάνε με ποιο εμβόλιο θα εμβολιαστούν τους πληροφορούμε πως το εμβόλιο που διατίθεται είναι αυτό της Pfizer.

Αν δεν καταλάβατε προφανώς το εμβόλιο της AstraZeneca θα προορίζεται για τους νεότερους!