Δημήτρης Μπαλαξής: Ξαναξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο

Εντός των ημερών ξαναξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Σερρών, μας λέει ο Δ/ντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ.Δημήτρης Μπαλαξής, αλλά δεν μας λέει για πόσο χρονικό διάστημα;

Γιατί καλά κάναμε και είχαμε ενίσχυση του Νοσοκομείου για έναν μήνα, με γιατρούς με φύλλα πορείας, αλλά αναρωτιέμαι για το μετά;

Πάντως σήμερα το Νοσοκομείο μας ενισχύθηκε με τρεις Παθολόγους, έναν Πνευμονολόγο, δύο Γενικής Ιατρικής και τρεις Αναισθησιολόγους από ιδιωτικά θεραπευτήρια της Θεσσαλονίκης οπότε θα αρχίσουν και τα χειρουργεία σε ασθενείς από τη λίστα αναμονής….

Ξεκίνησε βέβαια και την λειτουργίας του , το νέο ιατρείο post covid στο Νοσοκομείο μας, στο οποίο μπορούν να προσέρχονται κάθε Τετάρτη, κατόπιν ραντεβού ασθενείς που προσβλήθηκαν από κορονοϊό και εξακολουθούν να έχουν προβλήματα με το αναπνευστικό, κόπωση και άλλες ενοχλήσεις και απαιτείται η ιατρική παρακολούθησή τους. 

Υπεύθυνος για τη λειτουργία του είναι ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος covid του Νοσοκομείου Σερρών και νυν Δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής κ. .Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Εμείς θα του ευχηθούμε να μην έχει πολλή δουλειά.

Γιατί αν έχει δουλειά θα έχουμε και …ντράβαλα!