Για την πιστοποίηση του Κορονοιού: Άπιστος Θωμάς, πήρε τα πειστήρια με νεκροψία

Η πρώτη περίπτωση αρνητή οι συγγενείς του οποίου ζήτησαν μετά το θάνατό του να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, σημειώθηκε στο νοσοκομείο μας.

Μιλάμε για έναν 66χρονο ανεμβολίαστο που δεν ήταν από τις Σέρρες, αλλά από τη Δράμα, ο οποίος νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου μία εβδομάδα στο νοσοκομείο μας. Η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωση και τη νοσηλεία του στην κλινική ΜΕΘ-covid, όπου και τελικά κατέληξε.

Το πιστοποιητικό θανάτου από κορονοϊό όμως που εκδόθηκε, δεν έγινε δεκτό από τους συγγενείς του.Και δεν πείστηκαν ότι ο θάνατός του 66χρονου προήλθε από κορονοϊό, αν και είχαν στα χέρια τους και το θετικό PCR.Και ζήτησαν νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι έχασε τη ζωή του από κορονοϊό.

Αυτό και έγινε από κρατικό λειτουργό και παρουσία εμπειρογνώμονα από την οικογένεια όπου και επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε μια εκτεταμένη βλάβη πνευμόνων που προήλθε από τον κορωνοϊό.

 Και μιλάμε για τον άπιστο Θωμά…Βρε όλοι τους ίδιοι είναι….