Δήμος Σιντικής: Στο δημοτικό συμβούλιο άντε να δούμε αν θα περάσουν τα θέματα!

Ο μέχρι πριν λίγες ώρες αντιδήμαρχος στον Δήμο Σιντικής, Άνθιμος Γεωργιάδης παραιτήθηκε από την θέση του.

Ενώ δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση του από την Δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ. Φώτη Δομουχτσίδη, κατηγορώντας τον μάλιστα ως τον «μοναδικό υπαίτιο για τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του Δήμου».

Διαβάζοντας όμως όλη την δηλωσή του θα διαπιστώσετε πως λέει πολύ βαριά πράγματα…

Άνθιμος Γεωργιάδης: Οι λέξεις συνεργασία, αλληλοσεβασμός, ομαδικότητα, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, δημοκρατικές εσωτερικές λειτουργίες, διαφάνεια, είναι λέξεις άγνωστες για τον κ Δομουχτσίδη.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως έκαναν μαζί χωριό επί μια …επταετία;

Διαβάστε όλη την δήλωση παραίτησης του κ. Άνθιμου Γεωργιάδη και θα καταλάβετε

Θυμίζω πως ο κ. Γεωργιάδης είναι από το Άγκιστρο, στο οποίο είναι και πρόεδρος της τοπικής Κοιν.Σ.Επ

Μιας ομάδας ανθρώπων που ίδρυσε και λειτουργεί ένα must εναλλακτικό προορισμό, πρότυπο για όλο τον Νομό Σερρών

Και όχι μόνο….

Φώτης Δομουχτσίδης: Τον ευχαριστώ για την μέχρι τώρα 7ετή συνεργασία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, χωρίς να στρέφεται εναντίον του κ. Γεωργιάδη ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την παραίτησή του και μάλιστα τον ευχαρίστησε για την επταετή συνεργασία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Δομουχτσίδη έχει τα εξής:

«Σχετικά με την παραίτηση του κυρίου Άνθιμου Γεωργιάδη από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας, Καθαριότητας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, κάνει αποδεκτή την παραίτηση και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα 7ετή συνεργασία.

Εντός των ημερών θα γίνει η αντικατάσταση του, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

Το έργο της δημοτικής αρχής δεν σταματά, αλλά αντίθετα, συνεχίζεται με εντατικότερους ρυθμούς, καθώς πληθώρα έργων αναμένεται να υλοποιηθούν».

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής άντε να δούμε αν θα περάσουν τα θέματα

Ειλικρινά τώρα και μετά την παραίτηση Γεωργιάδη θα ήθελα να δω αν θα περάσει η περιβαλλοντική αδειοδότηση, από τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης για τις εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν , αλλά και γι’αυτές που πρόκειται να δημιουργηθούν…

Όπως επίσης και τι θα γίνει με την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης έκτασης εμβαδού 1.616,18 τ.μ. κυριότητας του Δήμου Σιντικής για τη χρήση του ως καλλιεργήσιμο κήπο στη Δομή της Σιντικής.

Γιατί καλά τα λόγια, αλλά στην πράξη φαίνονται τα …παλικάρια!

Καλός ο προδότης, κακή η …προδοσία;

Φυσικά τώρα βγήκαν όλοι της αντιπολίτευσης να στηλιτεύσουν τον Δήμαρχο της Σιντικής , που έχασε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο

Λες και είναι ο μόνος….

Σύμφωνα με την κ. Φυταγκουρίδου, ο Δήμαρχος Σιντικής είχε αποκτήσει οριακή πλειοψηφία μετά από τη μεταγραφή δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης που χρίστηκε έμμισθος Αντιδήμαρχος αυξημένου ρόλου Οικονομικών , Διοικητικών και Πολιτικής Προστασίας με πολυετή διάρκεια θητείας.

Τότε όμως ήταν θεμιτή η προσχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας στη συμπολίτευση.

Ήταν θεμιτό που ο εν λόγω Σύμβουλος δεν κάθισε καν στα έδρανα της αντιπολίτευσης και στην πρώτη συνεδρίαση έριξε μια «μούντζα» σε αυτούς που τον ψήφισαν!!

Τώρα όμως που έφυγε ο κ. Γεωργιάδης, τα αισχρά παπαγαλάκια που κρύβονται πίσω από την ύποπτη ανωνυμία, τον μέμφονται και του ζητούν… να παραδώσει την έδρα!!

Δυο μέτρα και δυο σταθμά…

Και, τέλος, κ. Δομουχτσίδη, οφείλετε για την τήρηση της πολιτικής τάξης να «αντιμετωπίσετε» αυτά που λέει ο παραιτηθείς Αντιδήμαρχος Σιντικής.

Όλα αυτά που αναφέρει στην επιστολή του είναι πολύ σοβαρά και ρίχνουν βαριά τη σκιά πάνω σας.

Αναλάβατε τις ευθύνες σας!!

Προφανώς και θα τις αναλάβει..

Άλλωστε αυτός δεν είναι ο ρόλος του;