Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας ήταν το θέμα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη,
οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Μαϊου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών,
κατά την διάρκεια της οποίας έγινε προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την ανάδειξη των μοναδικών γεύσεων του τόπου μας.
Το αν θα γίνουν ή όχι εκθέσεις ή εκδηλώσεις προφανώς και δεν το πρόβλεψαν, αλλά αν μη τι άλλο έβαλαν τις βάσεις για μελλοντική συνεργασία
Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι ο σωστός προγραμματισμός και η ανάλογη στόχευση…
Γιατί ποτέ το πρόβλημα δεν ήταν το πόσο αλλά το πως
Γιατί δεν υπήρχαν οι ανάλογοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις…
Και αν υπήρχαν , όταν έφευγαν από τις θέσεις τους, κανένας δεν τους ζητούσε να του πουν , ούτε τι έκανε, ούτε πως το έκανε..
Θα μου πεις εδώ κάποιοι έφαγαν και ήπιαν και ξόδεψαν και κάποια εκατομμύρια και κανένας δεν τους ζήτησε λογαριασμό…