Τον δάγκωσε επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό: Aγρια επίθεση πελάτη καφετέριας στον ιδιοκτήτη

Νάουσα: Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη, με πελάτη καφετέριας να επιτίθεται και να δαγκώνει τον επιχειρηματία, επειδή του ζήτησε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να βγει από το κατάστημα.

Όπως εξήγησε ο άτυχος επιχειρηματίας στον Alpha, ο 77χρονος δράστης έγινε έξω φρενών, όταν του ζήτησε να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους, διαφορετικά να περάσει έξω από το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης καφετέριας Αλέξανδρος Παπακωσταντίνου, με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό του, περιγράφει πως έγινε το περιστατικό που προκάλεσε τον τραυματισμό του από 77χρονο, ο οποίος τον χτύπησε και τον δάγκωσε στο μάγουλο.

Η επιθετική συμπεριφορά πελάτη καφετέριαςστη Νάουσα, που δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Ο θύτης επέμενε να καθίσει στο εσωτερικό του καταστήματος, παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι νωρίτερα επιτέθηκε και έφτυσε υπάλληλο αλλού καταστήματος , επειδή δεν του επέτρεψε την είσοδο χωρίς μάσκα.

Για τα δύο περιστατικά ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ο ηλικιωμένος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.