Τάσος Χατζηβασιλείου: Τρεις προτάσεις για την επανεκκίνηση της Σερραϊκής οικονομίας

Επιστολή Τ. Χατζηβασιλείου προς τους Σερραίους Δημάρχους: «Στηρίξατε αποτελεσματικά τους πολίτες στην διάρκεια της πανδημίας – Όλοι μαζί να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και την οικονομία».

Ο βουλευτής κατέθεσε προτάσεις για μείωση των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις.

Ο βουλευτής Ν. Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου απέστειλε επιστολή προς τους Δημάρχους της Π.Ε. Σερρών με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για σταδιακή χαλάρωση των μέτρων.

Στην επιστολή του, ευχαριστεί και συγχαίρει τους Δημάρχους για τον καθοριστικό τους ρόλο στην προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, καθώς και για τη συνδρομή τους στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

 Παράλληλα, καταθέτει τρεις προτάσεις για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, με έμφαση στη στήριξη των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας. 

 Ο κ. Χατζηβασιλείου προτείνει σε όλους τους Δήμους να μη γίνει είσπραξη δημοτικών τελών από τις επιχειρήσεις που έκλεισαν λόγω της πανδημίας και να μειωθούν τα δημοτικά τέλη για όλες τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Σερρών, για όσο ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα.

Τέλος, ο βουλευτής προτείνει, όπου είναι εφικτό, να παραχωρηθεί επιπλέον δημοτικός χώρος στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης, πάντα με σεβασμό στη νομοθεσία, το δημόσιο συμφέρον και την απρόσκοπτη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

 Στην επιστολή του, ο κ. Χατζηβασιλείου υπογραμμίζει ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και την τοπική οικονομία. 

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here