Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Δήμος Σιντικής: Πραγματοποιήθηκε η δράση «Γράμμα στον Άϊ Βασίλη»

Με αφορμή το χαρμόσυνο πνεύμα των ημερών και τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Σιντικής υλοποίησε τη δράση «Γράμμα στον Άϊ Βασίλη».

Συγκεκριμένα, παιδιά του Δήμου Σιντικής ντυμένα ξωτικά του Αϊ Βασίλη με τη συνοδεία της Αντιδημάρχου Παιδείας Σταυρουλα Αργυροπουλου επισκέφτηκαν Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία σε όλη την επικράτεια του Δήμου Σιντικής.

Η «αποστολή» των ξωτικών ήταν να συγκεντρώσουν τα γράμματα που ετοίμασαν οι μαθητές με την βοήθεια των δασκάλων τους, όλες τις προηγούμενες ημέρες και να τα μεταφέρουν στον αγαπημένο τους Άγιο, ώστε να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες τους.

Οι μικροί φίλοι υποδέχθηκαν τα ξωτικά με ανυπομονησία και παρέδωσαν τα γράμματα στο μαγικό τσουβάλι που θα ταξιδέψει με προορισμό τον Άγιο Βασίλη, ώστε την Πρωτοχρονιά να τους έχει έτοιμα τα δώρα τους!

Lavera

Κάλαντα στον Δομουχτσίδη

Παράλληλα μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης που υποδέχτηκε στο γραφείο τους μικρούς μαθητές από το ΚΔΑΠ “Ομόνοια” Σιδηροκάστρου και του έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.


Η χαρά που μετέδωσαν τα “Αγιο-Βασιλάκια” πλημμύρισε το Δημαρχιακό μέγαρο, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν, χυμούς, σοκοφρέτες και chips!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version