Παράλληλοι δρόμοι για την δεοντολογία και την Φωτεινή Αραμπατζή!

Ολόκληρη ιστορία έγινε η παραχώρηση για κάποιους μήνες της συσκευή Real Time PCR 96 θέσεων για την διενέργεια μοριακών τεστ για ανίχνευση COVID-19 στο Νοσοκομείο των Σερρών.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα παραχωρήθηκε για κάποιους μήνες στο Νοσοκομείο μας στις 23 Δεκεμβρίου , μετά από ενέργειες της κ. Αραμπατζή, μόνο που είχε δύο προβληματάκια.

Πρώτον δεν ήταν συμβατό για την διενέργεια μοριακών τεστ σε ανθρώπους και δεύτερον δεν υπήρχε ειδικευμένο προσωπικό για να χειριστεί το μηχάνημα

Η κ. Αραμπατζή μάλιστα επιτέθηκε στον διοικητή του Νοσοκομείου γιατι επί δέκα περίπου ημέρες, από την ώρα που έφτασε στο Νοσοκομείο μας, το μηχάνημα δεν τέθηκε σε λειτουργία, ενώ κατηγορήθηκαν και οι γιατροί που διέρρευσαν πως το μηχάνημα ήταν προγραμματισμένο για …ζώα!

Θα μου πεις και τι έκανε το νοσοκομείο μας;

Μαθαίνω πως από την πρώτη στιγμή που ήρθε το μηχάνημα στο Νοσοκομείο μας οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν με την εταιρία για να αλλαχθεί το λογισμικό του, μόνο που λόγω των εορτών κανένας από την Αθήνα δεν μπορούσε λόγω των εορτών να έρθει στις Σέρρες για να το «σετάρει» για …ανθρώπους!

Μάλιστα ο αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Βόρεια Ελλάδα ήταν σε άδεια, οπότε προγραμματίστηκε η αλλαγή στο λογισμικό του μηχανήματος να πραγματοποιηθεί μετά τις 11 Ιανουαρίου

Φυσικά το πρόβλημα για την κυρία Αραμπατζή δεν ήταν γιατί το μηχάνημα δεν λειτούργησε μέχρι σήμερα, αλλά γιατί μαθεύτηκε σε όλο τον κόσμο, πως ήταν δανεικό και προγραμματισμένο για …ζώα!

Αντί λοιπόν η κ. Αραμπατζή να απαντήσει στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ, που έβγαλε την είδηση, όπως το έκανε και άλλοτε, βγήκε στο δικό της κανάλι, και επί μία ώρα προσπαθούσε να πείσει, τόσο για τις προθέσεις τις, όσο και για τις …δυνατότητές της.

Ξεχνώντας φυσικά το όποιο παρελθόν της στα τοπικά ΜΜΕ, μιλώντας ακατάπαυστα για δεοντολογία και πράσινα …άλογα!

Προφανώς η κ. Αραμπατζή κρίνει εξ ιδίων τα …αλλότρια!

Αλλιώς δεν εξηγείται