Χωρίς πολιτική άποψη και θέση η κ.Παπαφωτίου!

Καλώς ή κακώς η κ. Παπαφωτίου τις τελευταίες μέρες ανεβάζει τους τόνους του αντιπολιτευτικού της λόγου, παρά όλα όσα συζήτησε, συμφώνησε και αποδέχθηκε, σύμφωνα με όλους τους παρευρισκόμενους στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη για το θέμα της Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Αν διαβάσετε τις απόψεις της εδώ, θα διαπιστώσετε, πως σε κανένα θέμα δεν έχει καμία ουσιαστική διαφωνία, τόσο σε επίπεδο αρχών (λειτουργία Αυτοκινητοδρομίου), όσο και σε επίπεδο χρηματοδότησης της πίστας (δάνειο ή αύξηση Μ.Κ. ή Ελεγκτικό συνέδριο).

Ούτε το αυτοκινητοδρόμιο έχει κανένα ζόρι αύριο το πρωί, αλλά και όλη την φετινή περίοδο να στρώσει την άσφαλτο, που τόσο καίγεται η ίδια να «στρώσει» καλοκαιριάτικα.

Κανένας άλλωστε από όλους τους επικεφαλής, δεν διαφωνεί επί της ουσίας, για το θέμα του αυτοκινητοδρομίου.

Όλοι συμφωνούν ποιες θα πρέπει είναι οι επόμενες κινήσεις και μόνο εμείς , εδώ και χρόνια βέβαια, έχουμε προτείνει να δοθεί επιτέλους σε ιδιώτη, με συγκεκριμένους όρους και φυσικά ανάλογο …τίμημα!

Άλλωστε, δεν είναι δυνατόν μια περιουσία του Σερραϊκού λαού, αξίας δέκα εκατομμυρίων ευρώ, να αποδίδει είκοσι χιλιάρικα ετησίως και εμείς από κάτω, σαν απλοί θεατές να έχουν την απαίτηση να τους χειροκροτούμε!

Και καλώς επιτέλους να γίνει μια μελέτη βιωσιμότητας, για να δούμε τι έχουμε και πως θα το …μοσχοπουλήσουμε!

Γιατί σε δέκα χρόνια θα χρειαστεί να βάλουμε άλλα δύό – τρία εκατομμύρια για την αναβάθμισή του και θα μιλάμε ακόμα για το ότι φταίει ο όποιος Πρόεδρος και ο όποιος εργολάβος ή ο εκάστοτε …δήμαρχος!

Άλλωστε όποιος και αν το πάρει για να το διαχειριστεί το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, δεν θα το πάρει μαζί του.

Εδώ θα μείνει και αυτό και η προστιθέμενη αξία που δημιούργησε!

Με τον όποιο ιδιώτη και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια θα δουλέψουν και θα πάψουν να το παίζουν όλοι ειδήμονες περί των αγώνων αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Αν δεν καταλάβουμε επιτέλους πως ο Δήμος δεν είναι επιχειρηματίας και ούτε θα γίνει ποτέ του, δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα…

Δεν είναι καλύτερα να πάρουμε σε μια δεκαετία ένα εκατομμύριο σε ενοίκια και να γλυτώσουμε και άλλα τόσα που θα βάζαμε;

Ή δεν τα μετράω καλά τα …νούμερα;

Θα μου πεις γιατί η κ. Παπαφωτίου ανεβάζει τους τόνους;

Γιατί δεν έχει καν άποψη για το θέμα

  • Ουδέποτε το μελέτησε,
  • δεν μίλησε για αυτό προεκλογικά
  • και περιμένει τις τοποθετήσεις όλων των άλλων επικεφαλής, για να ψελλίσει δύο λέξεις που από μόνες τους δεν έχουν καμιά πολιτική αξία.

Το θέμα είναι πως η Αριάδνη Παπαφωτίου απομονώθηκε.

Τόσο πολιτικά, όσο και …παραταξιακά!

Από την μία δεν έχει καν την σύμφωνη γνώμη, σε όλα όσα λέει, της έτερης Δημοτικής Συμβούλου, (της κ.Θένιας Χαραλαμπίδου) που έχει συγκεκριμένες θέσεις και φαίνεται περισσότερο έμπειρη πολιτικά με πιο μεστό πολιτικό λόγο.

Από την άλλη το κόμμα που την στήριξε προεκλογικά, την εγκατέλειψε μετεκλογικά, μιας και δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο στα ποσοστά τα οποία η ίδια τους υποσχέθηκε, καθώς κατάφερε να κάνει το 25% του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πολλαπλάσιο, από το ποσοστό που πήρε η τελευταία στις δημοτικές εκλογές!

Άρα, πολιτικά είναι …ξεκρέμαστη!

Και τώρα με τις όποιες «κορώνες» της, προσπαθεί και φυσικά και στην συνέχεια θα προσπαθήσει να επιβιώσει στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Μόνο που δεν έχει καμιά κομματική ή πολιτική στήριξη , δεν έχει καμιά πολιτική άποψη και φυσικά δεν μπορεί συνέχεια να «δανείζεται» τις απόψεις και τις θέσεις της πρώην δημοτικής αρχής, η οποία και σαφώς, έχει στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο καλύτερη και σαφώς πιο έμπειρη εκπροσώπηση.

Σωστά;

Διαβάστε επίσης εδώ Καφέ – Μπαρ εναντίων του Κοτσαμπά

Διαβάστε επίσης εδώ την άποψη του apolitic