Η Αριάδνη Παπαφωτίου για το Αυτοκινητοδρόμιο: Δεν συμφώνησα με το Δήμαρχο

Αριάδνη Παπαφωτίου: Αποβλέπουν στην συγκάλυψη των ολιγωριών και των άστοχων κινήσεων της Δημοτικής Αρχής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κ.Παπαφωτίου οι τηλεδιασκέψεις των επικεφαλής είναι άτυπες , ενώ οι όποιες «συμφωνίες» και «ομοφωνίες» χωρίς όρους και παρατηρήσεις, είναι καθ’ υπαγόρευση, απολύτως σκόπιμα και αποβλέπουν στην συγκάλυψη των ολιγωριών και των άστοχων κινήσεων της Δημοτικής Αρχής.


Αναλυτικά η Παπαφωτίου αναφέρει:


Στην  τοποθέτησή μου κατά την τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου για το Αυτοκινητοδρόμιο (5/5/2020), είπα τα εξής: 

–1) Θα πρέπει να επιλέξουμε την λιγότερο χρονοβόρα διαδικασία ώστε να πιάσουμε γρήγορα το έτοιμο νήμα από εκεί που το έκοψε το Ελεγκτικό  Συνέδριο και να αναβαθμίσουμε άμεσα τις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου.
–2) Την ΑΥΞΗΣΗ του ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ της «Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.» την υπέδειξε ως λύση χρηματοδότησης η ίδια η Επίτροπος στην απορριπτική της απόφαση στις 27/1/2020.


Δεν είναι ιδέα της Δημοτικής Αρχής.


Το αντίθετο μάλιστα.

Η Διοίκηση Χρυσάφη την αγνόησε, με αποτέλεσμα εξαιτίας της να χαθούν τρείς πολύτιμοι μήνες.

Γι αυτό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο κατέθεσαν μόνο Ένσταση (που τελικά απορρίφθηκε), χωρίς να ξεκινήσουν από τότε (Ιανουάριο) ΚΑΙ τις διαδικασίες Αύξησης Μετοχικού.
–3) Επανέλαβα την πρότασή μου το έργο να γίνει με ΔΑΝΕΙΟ που θα πάρει το Αυτοκινητοδρόμιο αξιοποιώντας πρόσφατους νόμους (ανέφερα ποιούς) για γρήγορο και εξαιρετικά συμφέροντα δανεισμό από το Ταμείο Παρακαταθηκών.

–4) Ζήτησα να λάβω γνώση του κειμένου της απορριφθείσας Ένστασης που κατέθεσε ο Δήμος στις 12/2/2020.
Πληροφοριακά τώρα:

–Οι τηλεδιασκέψεις των επικεφαλής είναι άτυπες, γίνονται με πρωτοβουλία του Δημάρχου, έχουν ενημερωτικό και διερευνητικό χαρακτήρα και ΔΕΝ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ κατά την διάρκειά τους.  

Δημοσιεύματα για το Αυτοκινητοδρόμιο που μιλούν για  «συμφωνίες» και «ομοφωνίες» χωρίς όρους και παρατηρήσεις, είναι καθ’ υπαγόρευση, απολύτως σκόπιμα και αποβλέπουν στην συγκάλυψη των ολιγωριών και των άστοχων κινήσεων της Δημοτικής Αρχής.


Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here