Γιώργος Βεζυργιαννίδης: Το ολιγοπωλείο των τραπεζών

Φαίνεται ότι οι τράπεζες δεν θα χορτάσουν από κέρδη… Πρώτα κατάργησαν τα βιβλιάρια των καταθέσεων και τα αντικατέστησαν με κάτι καρτελάκια, προφανώς για να αποφύγουν την ενημέρωση των βιβλιαρίων.

Στην συνέχεια έβαλαν άλλα μηχανήματα στα ATM για να μην τυπώνουν τα ATM αποδείξεις, προφανώς για να κάνουν οικονομία στα χαρτάκια!! Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα, ο πολίτης να μην γνωρίζει ποιο είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού του και ποια υπήρξε η κίνηση του.

Εάν θέλει να πληροφορηθεί, πρέπει να περιμένει όρθιος για αρκετό χρονικό διάστημα στο πεζοδρόμιο μπροστά από την τράπεζα… Γίνεται φανερό ότι αυτό πολλοί το αποφεύγουν. Στην αρχή η εκτύπωση του λογαριασμού δεν κόστιζε. Μετά μπήκε διατίμηση 1 Ευρώ.

Αυτό είναι το επιτελικό κράτος. Η αύξηση καθημερινά της ταλαιπωρίας των πολιτών!! Αυτοί που είναι αρμόδιοι να επιτηρούν την λειτουργία των Θεσμών, που είναι οι βουλευτές, ιδίως του κυβερνώντος κόμματος τι κάνουν;

Σφυρίζουν αδιάφορα; Έχει γίνει πλέον Συνείδηση στους πολίτες, ότι όποιο καινούργιο μέτρο διαφημίζεται από την κυβέρνηση ότι είναι για την καλυτέρευση της ζωής του, στην πραγματικότητα είναι για τη χειροτέρευση!