Ορκίστηκε Δήμαρχος Νέας Ζίχνης ο Παντελής Μπόζης!

Ενώπιον του Σεβ. Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεου

Ορκίστηκε ο Παντελής Μπόζης

Παντελής Μπόζης, Δήμαρχος Νέας Ζίχνης:

Θα εργαστούμε σκληρά με εντιμότητα και ευσυνειδησία

Στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου της Νέας Ζίχνης ορκίστηκε στις 11:00 το πρωί, ο νέος δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, καθώς και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ζίχνης, όπως και οι πρόεδροι αλλά και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων.

Στην τελετή ορκωμοσίας προέστη ο Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ.Ιερόθεος, ο οποίος πραγματοποίησε νωρίτερα και τον αγιασμό.

Ο κ.κ. Ιερόθεος έδωσε τις ευχές του στον Δήμαρχο, αλλά και στο σύνολο των εκλεγμένων συμβούλων για δύναμη και προσφορά στον τόπο.

Παντελής Μπόζης:

Στο Δήμο μας δεν περισσεύει κανείς

Μπορεί να ξεκίνησαν από την προηγούμενη βδομάδα στην Π.Ε. Σερρών οι ορκωμοσίες των νέων δημάρχων, αλλά σήμερα ήταν η σειρά του Δήμου Νέας Ζίχνης και του κ. Μπόζη.

Στις 31 Αυγούστου ημέρα Σάββατο, τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα ορκιστεί τόσο ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας όσο και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου και το απόγευμα θα ορκιστεί ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης όπως και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου Σιντικής στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου του Σιδηροκάστρου

Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος, θα ορκιστεί στις 8.00 το απόγευμα, στον Δήμο Βισαλτίας ο νέος δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, όπως και όλα τα μέλη του Δημοτικού του Συμβουλίου.

Ο νέος δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, στην ομιλία του μετά την ορκωμοσία εξέφρασε την αποφασιστικότητα για να εργαστεί σκληρά, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες, προκειμένου να εκπληρώσουν το πρόγραμμα της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο νέος δήμαρχος του Δήμου αφού ευχαρίστησε όλους από καρδιάς για την παρουσία τους στη τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, τόνισε πως νοιώθει ιδιαίτερα συγκινημένος για τη στήριξη τους

«Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες για την απόφαση τους να αναλάβουν ενεργό δράση παίρνοντας μέρος στην εκλογική διαδικασία δίνοντας έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για το τόπο μας και την ειλικρινή διάθεση να προσφέρουν σε αυτόν» είπε στην ομιλία του,

τονίζοντας πως στις εκλογές της 26ης Μαίου το εκλογικό σώμα έδωσε στο συνδυασμό του μια ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή αυξάνοντας παράλληλα τις προσδοκίες για την ανάπτυξη του Δήμου Νέας Ζίχνης.

Αναγνώρισε τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στην τετραετή θητεία του, αλλά επέμεινε πως θα μείνει πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου έχοντας στο επίκεντρο του σχεδιασμού τον δημότη και τις ανάγκες του.

Και συνέχισε:

Για εμάς λοιπόν η καθαριότητα, ο ευπρεπισμός η ύδρευση, η αποχέτευση, ο ηλεκτροφωτισμός, οι σχολικές μονάδες, οι  κοινωνικές δομές, η στήριξη των γεωργοκτηνοτρόφων, η αγροτική οδοποιία, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολιτιστικές δράσεις, ο τουρισμός και πολλά ακόμη είναι οι βασικές μας προτεραιότητες και σε αυτά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις προς όφελος των Δημοτών μας.

Ενώπιον του Θεού και απέναντι σε όλους εσάς δώσαμε όρκο να είμαστε πιστοί στη πατρίδα, στο σύνταγμα, στους Νόμους και να εργαστούμε σκληρά με εντιμότητα και ευσυνειδησία και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε.

Με δυναμισμό, θάρρος, οργάνωση και σχέδιο και κάτω από διαφανείς διαδικασίες θα αγωνιστούμε για όσα θέλουμε να αλλάξουμε και για όσα θέλουμε να εξελίξουμε στην επόμενη τετραετία.

Σε αυτή τη προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς.

Θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας όλους εσάς τους Δημότες σε ένα συνεχή διάλογο με καθαρές κουβέντες και καθαρές σχέσεις.

Με τη στήριξη των εργαζομένων του Δήμου Νέας Ζίχνης , οι οποίοι θα είναι οι βασικοί μας συνεργάτες, των βουλευτών του νομού μας αλλά και τη συνδρομή της περιφέρειας, της εκκλησίας ξεκινάμε τον αγώνα για τη προκοπή του τόπου μας.

Στην συνέχεια απευθυνόμενος στους δημότες του δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους και της εμπιστοσύνης που δείξανε στο πρόσωπο του

και ζήτησε από όλους τους συνεργάτες του, προσήλωση στους στόχους που θέσανε για να πραγματοποιήσουν μια δυναμική αυτοδιοικητική πορεία.

Σε αυτό το σημείο δήλωσε, θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη Δημοτική αρχή για το πνεύμα ενότητας που επέδειξε κατά τη διαδικασία ενημέρωσης μου για θέματα του Δήμου πριν την ανάληψη των καθηκόντων μου,

θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια γόνιμη συνεργασία συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε το Δ.Σ ως κορυφαίο όργανο δημοκρατικής λειτουργίας το οποίο θα διέπεται από πνεύμα ενότητας, συλλογικότητας και υπευθυνότητας, τόνισε, καθώς τα προβλήματα του τόπου μας είναι κοινά για όλους και μόνο ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε λύσεις.

Τέλος, στην ομιλία του ο νέος Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του, που είναι το στήριγμα του, όπως είπε σε αυτό τον αγώνα.

Εύχομαι, Υγεία και Καλή Δύναμη, σε όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, για μια Δημιουργική και Αποτελεσματική Δημοτική Θητεία, δήλωσε κλείνοντας την ομιλία του και στην συνέχεια προχώρησε στην υπογραφή των πρακτικών μαζί με τους συνεργάτες του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και Λευτέρης Αβραμάκης, ο νέος Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός αλλά και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης που είχε και την ονομαστική του εορτή και φυσικά πλήθος κόσμου από όλο το Δήμο Νέας Ζίχνης.