03/03/2024
15.4 C
Serres

Γενικό Νοσοκομείο Σερρών: H κατάσταση από το 2016 έως το 2020!

Καταρχήν κ. Αβραμάκη θα έπρεπε να έχετε μεγαλύτερη λεπτότητα, όσων αφορά τους υπεύθυνους του ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη έχουν δώσει την δική τους απάντηση, σε όλα όσα έγραψα για το Νοσοκομείο Σερρών και φυσικά θα έπρεπε να τιμάτε όλους όσους αγωνίστηκαν , όπως ο κ. Νίκος Αργυριάδης.

Αν μη τι άλλο ο Νίκος, μίλησε με συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με καμιά λύση του προβλήματος του Νοσοκομείου Σερρών και φυσικά είναι αδιαμφισβήτητο ότι με την πολιτική του ο ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έδωσε καμιά ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των δεινών που αντιμετώπιζαν τα Νοσοκομεία της χώρας και πολύ περισσότερο το δικό μας.

Δεν ξέρω αν είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ η πολιτική στήριξης του κοινωνικού κράτους, αλλά είναι δεδομένο πως σε καμία περίπτωση δεν είναι στο DNA του Αβραμάκη!

Τι έκανε για το Νοσοκομείο Σερρών ως αντιπρόεδρος ο κ. Αβραμάκης

Που συμμετείχε και μάλιστα ως αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όταν πήρε ένα προϋπολογισμό της τάξεως των 17 εκατομμύριων το 2010 και τον πήγε στα 9.000.000 ευρώ το 2011!

Γιατί λοιπόν δεν μας λέτε τι κάνατε εσείς κύριε Αβραμάκη στην θητεία σας στο Νοσοκομείο μας;


Γιατί προφανώς και θα ντρέπεστε, αλλιώς δεν εξηγείται πως ξεχάσατε την τόσο πετυχημένη θητείας σας;

Γιατί δεν μας λέτε τι κάνατε εσείς για να ενισχύσετε την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο νομό μας;

Πόσες προσλήψεις κάνατε και σε ποιες ειδικότητες;


Γιατί δεν λέτε ακριβώς τα νούμερα;

Γιατί δεν σας συμφέρουν;

Εγώ σας προκαλώ να μου πείτε όλα όσα κάνατε στην διάρκεια της θητείας σας και φυσικά καλό θα είναι να μην ψεύδεστε στο Σερραϊκό λαό.

Όσο λοιπόν για όλα όσα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι εσείς έχουμε και λέμε:

Νοσοκομείο Σερρών το 2016 επί ΣΥΡΙΖΑ – 164 γιατρούς – 11,2 εκ. ευρώ

Το 2016 το νοσοκομείο μας, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ είχε προϋπολογισμό, όλο κι όλο 9.933.000 ευρώ (αυτά τα λεφτά ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή για πρώτη φορά στον προϋπολογισμό) και μετά από τεράστιες προσπάθειες της κ. Σταμπουλή και επειδή χρωστούσαμε πάρα πολλά χρήματα, πήραμε επί Τσιλικάκη (όλα γύρω αλλάζουμε και όλα τα ίδια μένουν), άλλα δύο εκατομμύρια τον Δεκέμβριο του 2016, φτάνοντας το ποσό στα 11.257.000.


Την ίδια χρονιά είχαμε 82 μόνιμους και 12 επικουρικούς γιατρούς και φυσικά άλλους 70 ειδικευόμενους!

Δηλαδή στο σύνολο είχαμε 164 γιατρούς, εκ των οποίων βέβαια από τον δικό μας προϋπολογισμό πληρώνονταν οι 82!

Νοσοκομείο Σερρών το 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ – 173 γιατρούς 11,6 εκ. ευρώ

Το 2017 είχαμε 85 μόνιμους, 17 επικουρικούς και 71 ειδικευόμενους, δηλαδή στο σύνολο 173 γιατρούς, ενώ πληρώνονταν από τον προϋπολογισμό οι 88 από αυτούς, πράγμα που καταλαβαίνεις καλύτερα από τον καθένα πόσο επιβάρυναν το Νοσοκομείο Σερρών.

Την ίδια χρονιά ο προϋπολογισμός ήταν 9.774.000 ευρώ (ναι τόσα ψήφισαν οι συνάδελφοί σας βουλευτές που ενδιαφερόταν για την υγεία του Νομού μας) και μετά από τεράστιες προσπάθειες και πάλι της κ. Σταμπουλή πήραμε από τον Τσιλικάκη άλλα δύο εκατομμύρια ανεβαίνοντας στα 11.610.000 ευρώ

Νοσοκομείο Σερρών το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ – 163 γιατρούς 13,6 εκ. ευρώ

Το 2018 είχαμε 89 μόνιμους, 17 επικουρικούς και 57 ειδικευόμενους, δηλαδή στο σύνολο 163 γιατρούς, δηλαδή δέκα λιγότερους από την προηγούμενη χρονιά, ενώ πληρώνονταν από τον δικό μας προϋπολογισμό οι 74 από αυτούς.

Την ίδια χρονιά ο προυπολογισμός ήταν και πάλι 9.742.000 ευρώ και μετά από τεράστιες προσπάθειες (και πάλι της κ. Σταμπουλή) πήραμε από τον Τσιλικάκη άλλα τέσσερα εκατομμύρια ανεβαίνοντας στα 13.605.000 ευρώ.

Νοσοκομείο Σερρών το 2019 – 161 γιατρούς – 14,6 εκ. ευρώ

Το 2019 είχαμε 83 μόνιμους, 15 επικουρικούς και 63 ειδικευόμενους, δηλαδή στο σύνολο 161 γιατρούς, δηλαδή άλλους δύο λιγότερους από την προηγούμενη χρονιά, ενώ πληρώνονταν από τον προϋπολογισμό οι 78 από αυτούς.

5 εκ. ευρώ μέσω Καραμανλή

Την ίδια χρονιά ο προυπολογισμός που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και πάλι 9.742.000 ευρώ και μετά από τεράστιες προσπάθειες (αυτή την φορά του κ. Καραμανλή) πήραμε από τον Τσιλικάκη τον Δεκέμβριο, άλλα πέντε εκατομμύρια ανεβαίνοντας στα 14.622.000 ευρώ, για να πληρωθούν τα …σπασμένα!

Νοσοκομείο Σερρών το 2020 επί ΝΔ – 162 γιατρούς – 16 εκ. ευρώ

Για το 2020 και μέχρι στιγμής έχουμε 88 μόνιμους, 16 επικουρικούς και 58 ειδικευόμενους, δηλαδή στο σύνολο 162 γιατρούς, δηλαδή τους ίδιους με την προηγούμενη χρονιά, ενώ πληρώνονταν από τον προυπολογισμό οι 74 από αυτούς.

Την ίδια χρονιά ο προϋπολογισμός που ψήφισε η Ν.Δ. ήταν 13.500.000 ευρώ, χωρίς να ξέρει πως θα έρθει ο κορονοιός και στο τέλος θα φτάσει πολύ πάνω από τα 16.000.000, και αυτό λόγω κορονοιού.

Άρα δίκιο έχει ο Παπαμιχάλης που λέει πως όλα γύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν , τουλάχιστον στον χώρο της υγείας…

Γιατί λοιπόν κ. Αβραμάκη λέτε ψέματα στον Σερραίο πολίτη, πως υπήρξε οποιοδήποτε ενδιαφέρον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία;

Δυστυχώς κύριε Αβραμάκη ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τόσα πολλά για τα οποία μπορείτε να επαίρεστε και στα σίγουρα ούτε η Ν.Δ. κάνει όλα όσα πρέπει, αλλά δυστυχώς εσείς και μόνο εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε για όλα όσα πολύ κακά προσφέρατε στην διάρκεια της θητείας σας στο νοσοκομείο μας!

Όπως βλέπετε ο Διευθυντής του Ελεύθερου Βήματος και ξέρει και θυμάται …

Εσείς είστε αυτός που ξεχνά εύκολα και να εύχεστε στο τέλος να μην σας ξεχάσει και ο Σερραϊκός λαός…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Τερλέγκα

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή. Δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλης Τερλέγκας, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Συγκεκριμένα, η μητέρα του τραγουδιστή πέθανε την...

Αδιανόητο περιστατικό στο Άργος: Έλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη και την χτύπησε...

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα έκανε ένας 34χρονος στη σύζυγό του στο Άργος Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα,...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή του Ασώτου

Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία μας Σήμερα τιμώνται από την Εκκλησία μας: Οι Άγιοι Ευτρόπιος, Κλεόνικος και Βασιλίσκος οι Μάρτυρες. Ο Άγιος Θεοδώρητος ο Ιερομάρτυρας...

Ανάποδη πίτσα στο τηγάνι

Θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι Υλικά 2 κ. σ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο1 κίτρινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες1 πράσινη πιπεριά, σε λεπτές ροδέλες1/2 φλ. τσαγιού πεπερόνι, κομμένο...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Είναι 31 χρόνıα μαζί: Ο άγνωστος σύζυγος της Άννας Κουρή είναι σποuδαίος δıκηγόρος

Η Άννα Κουρή σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, με αφορμή την θεατρική σύμπραξη με την Μιμή Ντενίση στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε...

Ολοκληρώθηκαν οι διαδημοτικές συμβάσεις για ζητήματα πολεοδομίας στο Νομό Σερρών

Μεταξύ των Δήμων Σερρών, Αμφίπολης, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η υπογραφή Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας. Υπεγράφη τη Δευτέρα το μεσημέρι στην αίθουσά...

Η Αννίτα Πάνια επıστρέφει στην ελληνıκή τηλεόραση με καθημερıνή εκπομπή

Το «Next Please» με την Αννίτα Πάνια δεν παίρνει, πλέον, κανένα …ρεπό! Η Αννίτα Πάνια, από τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου στις 16:30 στο Open, υποδέχεται...

Συνέχισε να διαβάζεις