Ανέστης Βλάχος: Μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο στη σύζυγο και την ετεροθαλή αδελφή του, κάνει ο γιος του

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του ηθοποιού, ο γιος του Ηρακλής Βλάχος κατέθεσε μια μήνυση-βόμβα κατά της ετεροθαλούς αδελφής του και της δεύτερης συζύγου του πατέρα του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Ηρακλής Βλάχος κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για πλαστογραφία με χρήση, απάτη επι τω δικαστηρίω και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

Η υπόθεση αφορά στην διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού και πατέρα του, Ανέστη Βλάχου η οποία όταν δημοσιεύθηκε προκάλεσε τριγμούς καθώς ο γιος του Ηρακλής φαίνεται να την αμφισβητεί.

Ανέστης Βλάχος: Τι δήλωσε ο γιος του στην κάμερα της εκπομπής

Στην διαθήκη γράφεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός ορίζει αποκλειστική κληρονόμο την κόρη του που απέκτησε στον δεύτερο γάμο του.

Συγκεκριμένα φαίνεται ο γιος του αμφισβητεί πως αυτός είναι ο γραφικός χαρακτήρας του πατέρα του και μάλιστα μέσα από το διαδίκτυο έκανε έκκληση σε όποιον έχει χειρόγραφά του να του τα παραχωρήσει.

«Δεν το έκανε ο πατέρας μου, αν το έκανε θα ήμουν δυσαρεστημένος φυσικά. Γιατί η κυρία Βλάχου όσο ζούσε ο πατέρας μου δεν ήρθε να μου πει ότι της γράφει όλη την περιουσία να τον ρωτήσουμε τον πατέρα μου; Είναι ένα μπακαλόχαρτο σε μια χαρτοπετσέτα που έγραψε κάποιος άλλος με λόγο και γραφή κάποιου άλλου, ένα άθλιο πράγμα» είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.