Παναγιώτης Σαββίδης: Η παρουσία Καραμανλή στο Υποδομών είναι αποτελεσματική για τον τόπο.

O μοναδικός δημοσιογράφος που έκανε την δική του αποτίμηση για αυτά τα δύο χρόνια ήταν ο Παναγιώτης Σαββίδης του Πρώτου θέματος, μόνο που εστίασε στο Νομό Σερρών.

«Επιχειρώντας έναν πρόχειρο απολογισμό για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΝΔ στις Σέρρες, αποτελεί κοινή διαπίστωση πως η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στο καίριο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι σημαντική και αποτελεσματική για τον τόπο.

Σημαντικά έργα έχουν δρομολογηθεί, μεγάλα ποσά έχουν διατεθεί για ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού και γενικότερα γίνεται αντιληπτό πως κάτι κινείται, σε σχέση με την παλαιότερη απραξία.

Έτσι αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά , πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουν Σερραίοι στην κυβέρνηση και μάλιστα σε καίρια υπουργεία.

Θυμίζω το κέρδος που είχε ο νομός μας στις αρχές της δεκαετίας του 2000 επί ΠΑΣΟΚ όταν υπουργός ήταν ο Γιάννης Ανθόπουλος, που -παρά τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια- τα έργα που κληροδότησε με παρεμβάσεις του, δεν ήταν και λίγα.

Θετικό λοιπόν το πρόσημο του κ.Καραμανλή για τις Σέρρες

Απόλυτα θετικό λοιπόν το πρόσημο του κ.Καραμανλή για τις Σέρρες, ο οποίος πραγματικά λόγω της θέσης που κατέχει μπορεί να δρομολογήσει έργα και καταστάσεις, που θα πάνε τον τόπο ένα σκαλί ψηλότερα.»

Για πείτε μου αν και που έχει … άδικο;